• Help, ik heb de Huawei Watch GT gekocht, na opladen kan het uurwerk niet opstarten, bij klikken op de bovenste knop krijg ik alleen maar de melding dat ik kan kiezen tussen terug Restart of Power off.
    Ik krijg somtijds tussen in en uitschakelen dat Huawel Healt moet installeren op mijn smartfoon.
    Kan iemand mij helpen om dit uurwerk op te starten?

    Gesteld op 12-6-2019 om 20:12 in forum Huawei Watch GT Misbruik melden
    • Als je huawei healt hebt geinstalleerd,rechts onderaan op mij aanklikken,en daarna naar apparaten gaan,en openen,dan komen er een paar types op.Zit die er niet tussen dan wachten op updates.
      Geantwoord op 12-6-2019 om 20:24

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Heb geprobeerd Huawei healt te downloaden, krijg wel een zip bestand maar na ontzippen is er geen start programma te zien, we elle lange reeks bestandjes, maar geen .exe bestand, zonder dat programmaatje kent mijn Huawei p8 smartphone het uurwerk niet,
      Ik heb een paar maal wel het uurwerkscherm gezien maar na bewegen van het uurwerk is dit verdwenen en heb ik terug de zelfde fout, ten einde raad zal ik maar het uurwerk terug brengen naar de Aldi (dat mag na een paar dagen). Geantwoord op 12-6-2019 om 21:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info