• Mijn camera aan de achter kant van mijn huawei p8 stelt niet meer scherp.
    Mijn camera aan de voor kant doet het wel goed goed.
    weten jullie misschien hoe ik mijn camera weer scherp stel?

    Gesteld op 23-1-2017 om 20:00 in forum Huawei P8 Misbruik melden
    • Ik had vroeger bij een HTC een gelijkaardig probleem. Door wrijving was het beschermplaatje zeer dun bekrast en kreeg ik geen scherp beeld.
      Door het beschermplaatje uit de achterzijde door te drukken en te verwijderen was het probleem opgelost.
      Ik had dit als verbeteringsvoorstel aan HTC ingediend doch men heeft zelfs niet geantwoord.

      Nu bij mijn Huawei P8 heb ik al van bij aanvang een beschermhoesje waardoor het beschermplaatje niet onderhevig is aan wrijving en mijn beeld dus ook scherp blijft.

      Huawei blijft top Geantwoord op 20-2-2017 om 13:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Mijn toestel heeft last van het zelfde probleem. Ook op andere, Engelstalige fora, vind ik deze klacht. Niemand lijkt echter een oplossing te hebben. Het probleem zit niet bij het plaatje. In ieder geval niet bij mij. Als ik foto's van verder af maak is er geen probleem namelijk. Alleen wanneer ik een stuk tekst probeer te fotograferen heb ik hier last van. Iemand al een oplossing? Geantwoord op 11-9-2017 om 15:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hier hetzelfde probleem !!! Wat een ellende. Als ik de camera aanzet is het beeld scherp en 3 seconden later wordt het beeld onscherp.
      Mvg Geantwoord op 12-11-2017 om 13:42

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • Ook ik heb het ! Heb deze Huawei y6 waar ik juist zo tevreden over was pas ruim een half jaar... Stelt achter niet meer scherp. Poetsen, resetten camera instellingen helpt niet, dichtbij, veraf of via tikken scherpstellen niets helpt. Van de ene dag op de andere is de het melkachtig heel flets beeld, of het mist. Te erg om nog te kunnen fotograferen :( Geantwoord op 3-12-2017 om 15:01

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik had precies hetzelfde probleem! Mijn vader heeft bij bol.com een nieuwe camera besteld en een reperatie pakketje. Hij heeft de nieuwe camera erin gezet en nu doet hij het weer! Geantwoord op 25-2-2018 om 15:06

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Het voorover laten vallen van de telefoon op bijvoorbeeld een houten tafel helpt echt. Wel even uit het beschermhoesje halen natuurlijk. Geantwoord op 19-12-2019 om 20:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wow!
      Het voelde alsof het 1 april was, maar het werkt echt! Eerste keer al beter en de tweede keer helemaal TOP!!!Plat laten vallen op een hard oppervlak (uit het hoesje en natuurlijk de onderkant neerzetten op het oppervlak en dan loslaten zodat de telefoon naar voren plat op het oppervlak valt).
      Geantwoord op 13-11-2021 om 02:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info