• Hoe levende beelden over te zetten op een ander schijf? Bij overzetten slaat het bestand op als foto.

    Gesteld op 27-2-2019 om 23:36 in forum Huawei P10 Lite - WAS-LX1A Misbruik melden
    • Daar heb ik geen last van. Filmpjes zet hij ook gewoon over. Ik doe het wel via de verkenner en dan copieer ik ze vanuit mijn telefoon en plak ze in mijn documenten op de pc. Misschien gaat er daar iets fout? Maak je gebruik van een programma om ze over te zetten? Geantwoord op 28-2-2019 om 06:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bedankt voor de reactie.
      Ik maak geen gebruik van een programma. Ik sluit mijn telefoon via usb aan op de computer en laat alles via deze manier overzetten. Eenmaal overgezet naar de schijf, ziet hij dit als een afbeelding en niet als een bewegende beeld. Formaat op de telefoon staat als een afbeelding terwijl het wél bewegend beeld is. Een oplossing heb ik helaas nog niet gevonden. Geantwoord op 24-3-2019 om 18:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat antwoord zal iemand bij de verkeerde vraag hebben gezet inderdaad...
      Ik ben de eerste die reageerde. Misschien begrijp ik je vraag dan niet, want wat bedoel je met bewegend beeld? Ik dacht dat je filmpjes bedoelde? Bewegend beeld, bedoel je dan die foto's die twee seconden bewegen en daarna stil staan? Geen idee hoe die over te zetten maar Google kan misschien helpen (omzetten Live foto naar video's). Maar dan ben ik wel benieuwd hoe je deze Live foto's überhaupt maakt, want met mijn Huawei gaat dat helemaal niet? Groetjes Suzanne Geantwoord op 26-3-2019 om 06:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Suzanne, ik ben Anne. Bewegend beeld bedoel ik niet een film die je zo lang kan maken als je wilt, maar de korte filmpjes van 1 a 2 seconden. Deze was te vinden bij het scherm om foto's te maken. Ik gok dat dit met een update te maken heeft, gezien ik deze optie hiervoor niet had. Deze optie wordt Levend Beeld genoemd. Via een zoekfunctie word ik helaas niet wijzer, dat was het eerste wat ik had geprobeerd. In het Engels is het helemaal lastig gezien het een woord betreft waar je veel andere opties erbij krijgt.
      Ook de verkopende partij van mijn telefoon verwees mij door naar het net. Dus dat schiet ook niet op. Ik heb nu ruim 4 a 5 maanden aan levend beeld op mijn telefoon zitten wat de nodige ruimte in beslag neemt en ik het anders kwijt ben. Lijkt dat ik 1 van de weinigen ben met dit probleem. Geantwoord op 26-3-2019 om 20:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hoi Anne, ik begrijp je vraag inderdaad. Alleen de optie levend beeld heb ik helemaal niet op mijn Huawei P10 lite zitten? En ik heb ook de laatste update erop staan. Wat raar!!
      Ik kan op internet alleen iets vinden over hoe het moet met Live foto's van Apple (eerst omzetten in een filmpje zodat het wel opgeslagen kan worden) maar niet voor Android.
      Lijkt me heel vervelend in elk geval. Succes ermee!
      Groetjes, Suzanne Geantwoord op 26-3-2019 om 22:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info