• mijn vandaag geleverde huawai band 2 pro weergeeft alleen chinese tekens. ook bij het koppelen van de app, wat overigens wel is gelukt. Hoe kan ik de band op NL of ENG zetten?

  Gesteld op 20-8-2018 om 22:16 in forum Huawei Band 2 Pro - Eris-B29 Misbruik melden
  • U kunt uw horloge een restart geven alleen weet ik dan niet of het horloge sowieso op de Chinese taal staat ingesteld, maar het is het proberen waard. U drukt op het brede knopje op het scherm zodat het horloge aan gaat en op de tijd staat, dan tikt u met uw wijsvinger 2 keer op het scherm, even wachten en daarna weer twee keer tikken. Als het goed is (bij mij lukt het ook niet in één keer) komt er een tekst: Regulatory, en als u dan vervolgens steeds op de brede toets drukt verspringt het, daarna dan een nr., daarna de versie van de update, daarna Restart en als laatste Restore. Als u bij restart dan de brede toets ingedrukt houd zal het horloge restarten. U kunt ook nog de functie restore proberen uit te voeren. Ik hoop dat het lukt. Zo niet, gewoon met Huawei bellen/mailen! Geantwoord op 21-8-2018 om 10:19

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
  • Om de taal CN van de huawei band om te zetten naar UK Engels heb je alleen je mobiel nodig. Ga naar taal instellingen en voeg UK Engels toe. Zet dit als standaard taal. Connect vervolgens je horloge met de huawei app, en je horloge staat in het Engels. Nadeel is dat je hele mobiel in het engels staat. Geantwoord op 5-9-2018 om 19:07

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info