• Mijn huawei p6 valt elke dag wel 10 eer uit.. Hierbij start hij zichzelf weer op maar kan dan na 2 minuten terug uitvallen. Sinds vandaag regeert hij enkel nog aan de lader. Zonder lader en als het scherm wegvalt kan ik hem niet meer aanzetten. Iemand zelfde problemen? Wat doe ik het beste nu?

    Gesteld op 4-3-2015 om 11:07 in forum Huawei Ascend P6 Misbruik melden
    • mijn huawei kan ik nu niet meer gebruiken daardoor. krijg hem niet meer aan.... :( heeeeel erg balen. moet nu dan weer een nieuwe telefoon kopen Geantwoord op 10-3-2015 om 21:13

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • idem dito hier scherm valt uit na trilling van bvb in jas te zitten
      duurt dan 10 minuten vooraleer ik hem terug aan krijg als ik hem dan laat rusten blijft hij aan
      zodra ik hem verticaal hou en en mijn jas of broek stopt valt het scherm na enkele minuten uit

      kan iemand mij hierbij helpen aub? Geantwoord op 19-3-2015 om 17:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Precies hetzelfde probleem hier... Ik kan geen eens meer normaal een bericht naar iemand sturen en dan gaat mijn telefoon zichzelf uitschakelen, hij gaat dan ook vrijwel meteen weer aan, maar voordat ik de code van mijn simkaart kan invoeren gaat hij alweer uit... Iemand een oplossing? Geantwoord op 29-3-2015 om 11:25

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Mijn P6 en die van mijn vriendin hebben sinds kort allebei hetzelfde probleem. Paar keer per dag moeten we opnieuw PIN ingeven. Geantwoord op 7-4-2015 om 12:27

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info