• hoe kan ik het wat opruimen
    ik heb Mb te kort om iets op te daten

    Gesteld op 27-4-2015 om 17:14 in forum Huawei Ascend G525 Misbruik melden
    • Wel een wat late reactie, ik hoop dat je er toch nog iets mee kunt…
      1. Ga naar "Instellingen" > "Apps beheren" > naar rechts swipen naar tab "Alles" en daar tikken op "Cache wissen". Dit moet je regelmatig doen.
      2. Verder in hetzelfde tabje kijken welke app’s veel MB’s nemen, bv Chrome, Facebook en Gmail. Bij deze apps zo veel mogelijk de updates verwijderen, waardoor ze in de standaard opmaak op je phone komen te staan. Je tikt hiervoor op de naam van de app en daar op “Updates verwijderen”. (Let wel: je mist dan wel bepaalde functies. Vindt je dat achteraf toch niet fijn, dan wacht je gewoon de volgende update weer af.)
      3. Verplaats zo veel mogelijk apps naar je SD-kaart, als je die hebt. Tik op de naam van de app en daar op “Verplaatsen naar SD-kaart”
      4. Je kunt er voor kiezen om bepaalde apps niet te updaten, je moet dan het automatisch updaten uitzetten. Je kunt dit doen door de app in de Play Store op te zoeken, er op tikken en rechtsboven op de 3 stipjes te tikken, daar kun je het uit zetten.
      5. Laat nieuwe apps standaard op je SD-kaart installeren, dit lukt echter niet bij alle apps. Bij geheugen aangeven dat SD kaart de standaard opslaglocatie moet worden.
      6. In “Bestandsbeheer” in het tabje “Lokaal” regelmatig gedownloade pdfjes verwijderen, staan in “Documenten”.
      Succes er mee!
      Geantwoord op 10-8-2015 om 11:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info