• Mijn huawei is gecrashed. Ik heb hem al anderhalf jaar. Af en toe kwamen er wat kleine probleempjes voorbij, maar dit is echt verschrikkelijk. Ik krijg hem niet meer aan. Ook niet na het opladen. Ik heb geen geld voor een nieuw mobieltje. Weet iemand een oplossing ??

    Gesteld op 17-11-2015 om 22:42 in forum Huawei Ascend G510 Misbruik melden
    • tja, naar de store brengen waar je hem gekocht heb... ik heb ook een probleem want iemand heeft op mijn huawei te veel patroonpogingen geprobeerd en nu moet ik weten wat mijn google account en ww was maar dat ben ik vergeten! Geantwoord op 19-11-2015 om 15:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info