• Hallo
  Wij hebben een ariston hotpoint Lfta+3214.
  En nu hebben we sinds vandaag ineens last van het feit dat als we de machine op prog 3 aanzetten welk progr dan ook maakt niet uit dan dan lijkt het of ie water afpompt en dan springt ie ineens op 5 en begint te knipperen!
  Tis een super fijne vaatwasser hoop dat het makkelijk te verhelpen is

  Gesteld op 8-10-2019 om 18:07 in forum Hotpoint-Ariston Vaatwasser Misbruik melden
  • Ja dit is te verhelpen! Er komt alleen wél het eea aan te pas. U kunt me mailen hierover, dan kunnen we wellicht op korte termijn een afspraak inplannen. Mvrgr

   rubrubg60@gmail.com Geantwoord op 8-10-2019 om 18:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info