• Goedemorgen! Ik heb een T87M1003 thermostaat waar sinds 3 dagen in de display een nieuw symbool is verschenen: tapkraantje met een kruis er doorheen.
    Sinds dien werkt de verwarming minder nauwkeurig: het wordt veels te heet!
    Heb wel warm water.
    Ik heb al in de handleiding gekeken en ik het lijkt er niet op dat ik het model T87M1011 heb. Want hierbij is een aparte knop in de thermostaat met dat doorkruiste tapkraantje, en die zit er bij mij niet op.

    De handleiding zegt bij dit symbool in de display: Tapkraansymbool (doorgekruist) geeft aan dat de warmwatervoorziening van uw combiketel is uitgeschakeld met behulp van de druktoets op de thermostaat (uitsluitend bij T87M1011).*

    Probleem is dat ik die druktoets dus helemaal niet heb.
    De CV geeft geen foutmelding oid. Heb de stekker van de CV er al 5 min uit gehad en daarna terug gestopt. Geen verandering.

    Heeft iemand anders een geniale oplossing??
    Alvast bij voorbaat dank!

    Vriendelijke groetjes, Evy

    Gesteld op 6-1-2019 om 10:51 in forum Honeywell Round Modulation Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem ondertussen ook al een tijd. Van alles geprobeerd, op mijn CV zelf zou de tapkraan ingeschakeld moeten zijn. Maar het symbool verdwijnt niet. Bij het instellen kan ik ook geen halve graden meer zien. Bij het weergeven van de huidige temp wel. Geantwoord op 12-1-2022 om 15:47

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info