• Bij mijn es800 blijft laag water indicator piepen, terwijl waterbak voor meer dan de helft gevuld is.
    Uitzetten, stekker eruit en weer aanzetten heeft geen zin. Hierdoor werkt waterkoeling functie dus niet. Geen idee wat te doen?
    iemand een suggestie?

    Gesteld op 11-8-2020 om 14:17 in forum Honeywell ES800 Misbruik melden
    • Ik sinds eergisteren. Ik ben er wel achter gekomen dat het iets is met de stand van de arm (die het water in de bak opzuigt) die in de bak hangt.
      Die arm wordt door een hendeltje op zijn plek gehouden en bij het inschuiven van de bak zorgt deze ervoor dat de arm in de bak zakt. Bij het verwijderen van de bak gaat deze arm dan weer omhoog.
      Je kunt dit hendeltje handmatig wat verschuiven en soms werkt het waterkoeling systeem dan weer wel.
      Bij verplaatsen van de hele unit naar bijv de slaapkamer kun je dan helaas weer opnieuw beginnen. Geantwoord op 11-8-2020 om 22:00

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info