• De thermostaat geeft aansluitfout aan

    Gesteld op 31-5-2014 om 08:05 in forum Honeywell Chronotherm Vision Misbruik melden
    • Opgelost! Ik heb ook twee dagen last gehad van de 'aansluitfout'-foutmelding. Ik heb de thermostaat van de muur getrokken waarna hij opnieuw opstartte, maar na een aantal seconden kreeg ik weer de foutmelding.

      Zelfs snel via het installateurs-menu proberen te scrollen naar het herstellen van de fabrieksinstellingen hielp niet, ik kwam er niet snel genoeg (het is optie 34 in het menu), tegen die tijd sprong hij al weer naar de foutmelding 'aansluitfout'.

      Vervolgens gewoon de twee stekkers van mijn ketel eruit getrokken waarna de ketel opnieuw opstartte en de thermostaat volgde netjes mee. Die kon ik vervolgens weer instellen en hij functioneert nu weer naar behoren (nu vijf minuten verder).. Hopelijk blijft hij het nu doen.. Geantwoord op 6-4-2015 om 08:53

      Waardeer dit antwoord (65) Misbruik melden
    • Als je meerdere thermostaten aan je cv ketel hebt zitten kan dat ook de aansluitfout veroorzaken. Ik kreeg ook dezelfde aansluitfout melding een paar seconden na het aanzetten van de thermostaat. Mn ketel meerdere keren herstarten hielp ook niet. Nu blijkt dat je niet zomaar meerdere open gemoduleerde thermostaten op dezelfde cv ketel kan aansluiten. Mijn ketel heeft twee kleppen en de ene klep kapt er dan mee, waardoor je de aansluitfout melding krijgt. Nu een aan/uit thermostaat gekocht en dat werkt prima. Geantwoord op 13-3-2021 om 12:11

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info