• Vlekken achter het scherm. Hoe krijg ik de glasplat er van af

  Gesteld op 1-11-2015 om 10:52 in forum Hitachi 42PD7200 Misbruik melden
  • Goede vraag dat wil ik ook weten heb rechts onder lichte grijze vlekken lijkt of het loslaat achter op de glasplaat van de TV. Hoop dat gauw iemand een antwoord heeft. Geantwoord op 12-1-2016 om 16:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb hem wel eens open gehad voor hetzelfde probleem. Is niet op te lossen. Is een folielaagje dat loslaat. Bij mij al 4 jaar geleden begonnen. Breidt zich steeds verder uit. Bij mijn weten niets aan te doen. Geantwoord op 19-1-2016 om 17:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info