• Als ik een disk in het apparaat stop wordt deze er direct weer uitgegooid. Van alles geprobeer, ook de voeding eraf, geen verbetering. Wie o wie weet raad??

  Gesteld op 26-8-2016 om 14:23 in forum Harman Kardon BDS 370 Misbruik melden
  • Een algemeen probleem met Harman Kardon. Wij hebben 4 apparaten door de jaren heen versleten. Elke keer weer hetzelfde probleem na ong. 6 maanden.accepteert dit apparaat geen cd/dvd's meer en spuugt ze weer uit. (No Disc). We hebben uiteindelijk een aparte cd/dvd recorder gekocht. Het geluid/versterker via Harman Kardon is voor de rest erg goed. Geantwoord op 12-11-2016 om 09:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Schoonmaak CD helpt vaak niet meer als het euvel zich voordoet. Gewoon terug naar de leverancier en laten repareren. Daarna minimaal 1x p/m de schoonmaak CD er doorheen gooien of koop een goedkope Blueray speler die je ernaast kan gebruiken. Ik heb er een voor 4 tientjes gekocht bij de Mediamarkt en die doet het vlekkeloos op alle soorten CD's en DvD's.. Geantwoord op 25-1-2017 om 18:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info