• contact gehad met de klantenservice die adviseerde om een update te maken zit overal te zoeken maar kan er niets over vinden de cd speler doet niets meer

    Gesteld op 21-3-2016 om 12:57 in forum Harman Kardon BDS 370 Misbruik melden
    • Ik kan inderdaad ook nergens updates vinden. Ik heb hetzelfde probleem als vele anderen dat de disc speler erg instabiel is. Als je er een gebrande dvd in doet zegt deze de laatste maanden steeds no disc. Na een paar keer de disc opnieuw invoeren en het apparaat aan en uit zetten doet hij het plotseling wel. Geantwoord op 11-6-2016 om 09:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info