• Onze hk pakt geen cd of dvd meer hij zegt steeds no disk?

    Gesteld op 14-1-2016 om 20:05 in forum Harman Kardon BDS 370 Misbruik melden
    • Wij hebben al de 4e Harman Kardon. Geluid is top, maar diskdrive is waardeloos. Elk jaar gaat die weer kapot. No Disk.... Je kent het vast wel. Wij gaan nu aparte cd/dvd speler kopen een aansluiten. Er is geen andere oplossing voor. Wij spreken uit ervaring. We zijn 6 jaar bezig met terugsturen, repareren en nieuwe kopen. We zijn er klaar mee. Een tip: koop apparatuur los van elkaar! Geantwoord op 14-1-2016 om 23:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info