• Hoe sluit ik de Harman Kardon BDS 370aan

    Gesteld op 27-12-2013 om 19:53 in forum Harman Kardon BDS 370 Misbruik melden
    • Kunt U mij vertellen, als ik een set van Harman Kardon BSD 370 heb gekocht. of de receiver dan een BDS 270 is bij aflevering? Want de winkelier vertelde mij dat het pakket zo is, alles zit in een grote doos met subwoofer receiver en inplaats van kleine boxen heb ik wel om de middensoort gevraagd met een drieweg systeem, of ben ik door die winkelier belazert? Antwoord graag op 0610884503 Geantwoord op 12-2-2014 om 15:20

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info