• hallo
  ik heb eenziggo ontvanger ,en een hk avr 135,heb een coax kabel (DIGITAAL)tussen dehk en ziggoontvanger,hoe krijg ik het geluid nou via de tv?

  Gesteld op 2-1-2016 om 13:14 in forum Harman Kardon AVR 135 Misbruik melden
  • Ik snap je vraag niet, jij wil je geluid niet via de HK maar via de TV?????

   Als het goed is, is de coax aansluiting van je ziggo ontvanger een output en geen input, bedoelt voor een uitgaand signaal en niet voor een binnenkomend signaal.
   Als jij vanaf de HK naar te tv wil, moet je tv een coax input aansluiting hebben en zul je vanaf je HK regelrecht naar de tv moeten Geantwoord op 5-2-2016 om 10:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info