• deze receiver heeft een ingang voor optische kabel. Nu heb ik zo'n kabel gekocht om het geluid van de tv via de versterker/boxen te laten lopen. Alleen werkt het niet. Ik heb echt geen idee op welke source ik mijn versterker moet zetten (heb hier ook echt geen verstand van). Zou fijn zijn als iemand begrijpt wat ik bedoel en me in jip en janneke taal kan uitleggen wat een oplossing kan zijn :-)

    Gesteld op 6-10-2015 om 13:58 in forum Harman Kardon AVR 135 Misbruik melden
    • Op de afstandbediening staat op 1 van de knoppen welke in het circeltje zitten digital. Hier 1 keer op drukken. Dan begint als het goed is analog te knipperen. Als je dan omhoog of omlaag drukt kan je navigeren naar OPT1 of OPT2. Hier komt het geluid van je tv binnen als je tv een optisch UIT kanaal heeft. Geantwoord op 14-11-2015 om 19:16

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info