• Ik heb de HK set met AVR135 en DVD27. op de afstandbediening staat AVR138 DVD28. Volgens de gebruiksaanwijzing kan ik "in beeld display" krijgen met de toets 22 op de afstandbediening. Bij mij gebeurt er dan niets op. Zit er verschil in de afstandbediening voor de AVR135 en AVR138? Heeft iemand dit zelfde prbleem gehad en weet iemenand een oplossing?
  Johan

  Gesteld op 19-8-2010 om 11:40 in forum Harman Kardon AVR 135 Misbruik melden
  • Ik heb exact hetzelfde probleem! Heb de set al een aantal jaren maar heb er i.c.m. de TV nog nooit optimaal gebruik van kunnen maken want krijg de optische ingangen niet aan de gang. Ontzettend balen (en nú pas de tijd er aandacht aan te schenken...)
   Heb jij al een oplossing? Geantwoord op 26-1-2015 om 20:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info