• goedendag heb een heggeschaar ykra mogatec bht60 benzinetank lekt is hier wat aan te doen gekocht bij aldi nunspeet verder een prima machine

  Gesteld op 18-10-2017 om 20:55 in forum Hanseatic BHT 60 Misbruik melden
  • Ik heb ook een lek gehad.
   Op het rubber waar de benzineslangetjes uit de tank komen. Slangetjes en rubberprop waren verouderde en gekrompen. Opgelost door bij de fietsenmaker een dikkere slang te kopen en die over de oude slangetjes heen in de rubberprop te drukken. Geantwoord op 1-11-2017 om 21:48

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • het heb het pompje vervangen, daarbij zijn alle slangetjes losgeraakt. Aangesloten,maar nu loop de motor een paar seconden en stopt dan. Kennelijk verkeerd aangesloten. Weet iemand hoe de slangen goed aangesloten moeten worden ? grt Peter peter@dumarchart.com Geantwoord op 25-1-2021 om 15:23

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info