• Mijn HTC one vraagt van de ene dag op de andere ineens om een wachtwoord. pincode wordt normaal geaccepteerd maar vervolgens moet er een wachtwoord ingegeven worden. Dit heb ik nooit ingesteld. Hoe kan dit, en wat kan ik doen? Ik kan nog wel gebeld worden, maar kan verder met de gsm niets doen, behalve via de parrot in de auto, dan kan ik gewoon bellen.

  Ik heb al geprobeerd de batterij en simkaart te verwijderen en daarna opnieuw er in te zetten. echter geen ander resultaat.

  Gesteld op 5-11-2013 om 23:39 in forum HTC One V Misbruik melden
  • Ik heb dus hetzelfde probleem sinds vanmiddag. Bij HTC geven ze aan dat ze geen oplossing hebben omdat ze ervan uit gaan dat je het zelf hebt ingesteld. De enige oplossing is een reset naar de fabrieksinstelling, maar dan ben je alle gegevens die in de telefoon staan kwijt.
   Graag ook een oplossing. Geantwoord op 22-11-2013 om 19:49

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info