• Hallo, ik heb nu een maandje een htc one v maar ik heb nu 2 keer gehad dat mijn camera het niet deed, als ik op de app klikte opende hij heel even en ging dan weer naar de honw pagina. Ik heb dit beide keren opgelost door mijn toestel weer op de fabrieksinstellingen te zetten, maar alle zelf gedownloade apps gaan dan weg. Dit probleem met de camera heb ik nu weer, maar ik heb geen zin om dit elke keer weer te herhalen en dan weer de apps downloaden ect. Weten jullie hier een andere oplossing voor

    Gesteld op 6-8-2013 om 23:38 in forum HTC One V Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info