• Mijn zwarte inktcartridge werkt niet. Heb van alles uitgeprobeerd van koppen reinigen en opnieuw uitlijnen. Het blijft onleesbaar. Kan iemand mij helpen?

    Gesteld op 11-10-2014 om 14:21 in forum HP Photosmart 6510 series Misbruik melden
    • Ja ik heb het zelfde zwart werk ook niet papier is blijven vast hangen kleur werk wel als ik print wat een rot printer 2jaar heb ik hem en nu opeens is het zo ver het kan wel gemaak zijn dat het kapot gaat na 2 jaar wie help me inktcartridge zwart is nog vol werk niet Geantwoord op 16-10-2014 om 13:12

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Ook ineens geen zwarte inkt meer uit je HP printer? Na het verwisselen van de zwarte cartridge doet ie het ineens niet meer. Ook niet na uitgebreide reinigingsprocedures, of weer een nieuwe originele HP cartridge...... Het probleem is dat residuen van de zwarte inkt achterblijven in de spuitmondjes van de printerkop (en bij de 6510 is die er niet eenvoudig uit te halen weet ik uit ervaring).

      Eindelijk heb ik nu een oplossing: neem een oude zwarte HP-cartridge en boor een gaatje bovenin (ongeveer ter plekke van de QR-code); met een spuitje kun je er vervolgens Isopropyl-alcohol (IPA) in spuiten (het gaatje moet dus groot groot genoeg zijn voor dat spuitje). Plaats deze cartridge vervolgens in de printer.
      (nb. spuitjes en IPA zijn bij de apotheek te koop; evt. te bestellen)

      Maak vervolgens een tekstbestand (Word of ander programma); vul 1 A4 met karakters en druk op print; in het afdrukmenu kies eigenschappen (naast je printer); onder de tab papier/kwaliteit kies geavanceerd; bij afdrukken grijstinten selecteer 'alleen zwarte inkt' en kies voor beste bij kwaliteit output. print vervolgens een flink aantal exemplaren. Op een gegeven moment is de printerkop doorgespoeld en kun je je gewone cartridge weer terugplaatsen; je moet dan wel het eerder gemaakte bestand nog een flink aantal keer printen totdat je ziet dat hij het weer doet.

      Veel succes er mee en laat even weten of dit bij jou ook werkt.

      groet Di_Bosco Geantwoord op 13-11-2014 om 14:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info