• Hallo,
    Heb al van alles geprobeerd, maar alle kleuren doen het behalve de zwarte Cartridge (reiniging van printer zelf van printkoppen en ook handmatig, uiterst voorzichtig, door de printerkoppen grondig leg te laten trekken op schone natte doek...maar geen enkele verbetering zichtbaar...en o ja, heb ook nog een nieuwe cartridge zwart geplaatst (rib uit mijn lijf, maar gebruik alleen maar originele voor behoudt apparaat)...wat nu!!???
    DW

    Gesteld op 17-1-2018 om 16:16 in forum HP Officejet 6500A Misbruik melden
    • Ik heb 4 HP printers (2x de 6500) op verschillende plaatsen staan en had dit 'probleem' regelmatig. Zwart koekt blijkbaar veel sneller vast dan kleur. De printkop een dagje in alcohol of wasbenzine leggen (of erg warm water) wil wel eens helpen.
      Het best werkt het met reinigingscartridges. Ik heb ze van 123inkt.nl (ik werk daar niet maar vind nergens een goed alternatief). Voor Euro of 5 heb je zo'n cartridge en het werkt goed. Tevens zet ik de reinigingscartridges op de plaats van zwart als ik een printer een tijd niet gebruik (bijv in vakantiehuisje) en verwissel ze weer als ik terugben. Gaat prima. (wel oranje klemmetje er om doen n luchtgaatje afplakken met plakband anders droogt de verwijderde zwarte cartridge uit). Succes!
      PS. Ik heb al jaren cartridges (met chip) van 123 inkt, wibber of alleeninkt.nl. Veel goedkoper en geen verschil met Origineel. Geantwoord op 16-3-2018 om 10:09

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info