• Guardo Fit Coach HR One gekocht bij HBVL Shop voor mijn vrouw (39€). Heeft een tijdje gewerkt maar sinds enkele dagen is hij met geen mogelijkheid meer te koppelen aan de smartphone :(
    Ik heb al tientallen keren geprobeerd en telkens komt dezelfde foutmelding dat de verbinding niet gelukt is. Eerder lukte het wel met haar smartphone. Op de normale manier lukt het dus niet. Iemand enig idee hoe we deze Guardo Fit Coach wel terug kunnen koppelen aan de smartphone?

    Gesteld op 2-9-2019 om 12:23 in forum Guardo Fit Coach HR Misbruik melden
    • Net iets ontdekt, ik kon de gegevens van mijn horloge niet meer laden op mijn iPhone tot ik ontdekte dat er heel wat “ bladzijden” openstonden. Ik heb alles verwijderd en de gegevens kwamen snel op de iPhone.
      Hopelijk is dit ook bij jullie zo, succes.
      Groetjes
      Marijke Geantwoord op 3-9-2019 om 14:20

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ondertussen is het (gedeeltelijk) opgelost. Met de Guardo Fit Coach Track app krijg ik géén verbinding meer tot stand. Met de andere app van Guardo, de gewone Guardo Fit Coach, daar heb ik het horloge wèl aan kunnen koppelen. Haar horloge en de stappenteller werken nu weer, maar ze kan natuurlijk niet meer de Guardo Fit Coach track app gebruiken...
      Geantwoord op 4-9-2019 om 14:02

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info