Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Goedemorgen, ik ben op zoek naar de handleiding (liefst in het Nederlands) van Globaltronics GT-FRWe-07sw. Hoor graag van je/jullie.
  Bert Gesteld op 27-11-2020 om 10:41

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Sinds een paar jaar heb ik een wekker van Global Tronics (GT-FrWe-07). Sinds enige tijd doet zich om de paar weken het vreemde feit voor dat de wekker ineens naar een uur vroeger springt. Zijn er ook andere mensen die met dit euvel kampen, en is er enig idee of en hoe dit euvel valt te verhelpen? Gesteld op 6-2-2020 om 16:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Als u op de knop time drukt komt bovenin rechts (waar de dag staat) De verschillende zone instellingen te staan. Door meerdere keren op de pijltjes te drukken komt u op AMScity terecht. Dan weer op time drukken en de tijd zal zich na enige tijd aanpassen Geantwoord op 27-5-2020 om 11:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Global Tronics Wekker

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info