Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 24 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • hoe kan ik een inkomend gesprek doorschakelen naar mijn gsm?
  Gesteld op 24-11-2020 om 12:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hallo, ik heb een toestel Gigaset AP28H. Ik krijg regelmatig een kort signaal waarna het envelopje rood wordt. Indien ik op het envelopje druk komt de melding ' Onbekend '. Kan iemand me zeggen hoe en waarom deze boodschap verschijnt en wat ik dan doen ? Alvast bedankt. Gino. Gesteld op 16-11-2016 om 19:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hier zelfde probleem gehad. Denk oplossing gevonden te hebben, mijn telecom bedrijf zorgde voor mij ook voor de optie voicemail via vaste telefoon. Ik had een bericht (zonder dat ik het wist). De telefoon kreeg steeds na een tijd een sein dat er nog een bericht aanwezig was. Na wat zoekwerk hoe ik op mijn vaste telefoon bij mijn operator het bericht kon beluisteren en verwijderen is het probleem opgelost. Trouwens hoorde ik met het probleem aanwezig als ik belde eerst een reeks tikkende tonen voor hij het nummer belde, nu niet meer.Geantwoord op 26-2-2018 om 20:19

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Gigaset AP28H

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info