• Goedemiddag
    Heb een gazelle e.bike en fietscomputer
    Nu is mijn k.m afstand op 0 gegaan en blijft op nul staan ondanks gemaakte km
    De snelheid doet het wel en ook de stand
    Komt in beeld waar je mee fietst
    Fiets is 3 jaar oud
    Groetjes Ankie de bruin

    Gesteld op 3-3-2021 om 15:06 in forum Gazelle Fietscomputer Misbruik melden
    • Heb net hetzelfde voor. Ik zou 460 km moeten hebben als totale afstand en blijkbaar is hij ergens blijven 'haperen' en staat er maar iets meer dan 200 km op. Mijn vrouw en ik rijden altijd samen en haar fietscomputer toont wel die 460 km. Iemand een idee hoe dit komt? De fiets is nieuw en moet toch binnen voor zijn eerste onderhoud op 500 km; wellicht zal hij dan gereset worden? Wel niet leuk.
      Geantwoord op 22-5-2021 om 09:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info