• Hi mijn display geeft steeds E5 aan en kan ik er niet mee fietsen wat kan ik hier aan doen de fiets is 10 maanden oud vindt dit wel gauw weer iemand hier een oplossing voor hoor het graag .

    Gesteld op 1-4-2019 om 20:25 in forum Gazelle Fietscomputer Misbruik melden
    • Inbusboutjes van de displayhouder aan het stuur een slagje los draaien.
      Als deze te vast zitten staat er te veel spanning op de houder waardoor
      deze iets krom staat. Na verloop van tijd raakt dan een contactpuntje van
      de houder en display elkaar niet meer goed. Evt 2 slagjes losser draaien. Geantwoord op 6-5-2019 om 19:42

      Waardeer dit antwoord (41) Misbruik melden
    • Het antwoord hierboven over de "inbusboutjes van de displayhouder aan het stuur een slagje los draaien" 'heeft mij geweldig geholpen!! Het display doet het weer!! Zeer veel dank!! Geantwoord op 3-7-2022 om 18:44

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • Mijn Gazelle is inmiddels 4 jaar oud. De E5 storing kwam steeds vaker voor en nadat wij dit filmpje gezien hadden en de inbusboutjes even een slagje los gedraaid hadden was het probleem opgelost. Inmiddels al honderden kilometers zonder storing gefietst. Erg bedankt!!!! Geantwoord op 8-9-2022 om 06:48

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info