• Ik hen een Huawei P30 Pro en de Gamin Vivoactive 4S. Alle installatie en koppelingen zijn gedaan; bluetooth staat aan; apps aangevinkt welke meldingen mogen sturen nr Garmin; App machtigingen staan allemaal op 'aan' en toch geen enkel Whatsapp bericht op de Garmin ontvangen ???
  Wie o wie weet wat ik verkeerd doe??

  Gesteld op 7-11-2019 om 11:29 in forum Garmin vivoactive HR Misbruik melden
  • Ik heb ook net een Vivoactive 4S aangekocht en heb ook een Huawei. Alles geïnstalleerd, bluetooth aan maar die valt telkens weg waardoor de syncronisatie nooit volledig is. Blijkbaar werkt het niet goed op Huawei toestellen... Klik op deze LINK

   Als je een oplossing moest gevonden hebben hoor ik het graag! Geantwoord op 4-12-2019 om 13:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info