• De laatste tijd heb ik problemen om nieuwe gpx bestanden op de garmin te krijgen.
  Telkens ik de garmin aansluit op de pc start hij gewoon op ipv het usb symbool te geven, zo herkend de pc de garmin niet en kan ik er niets op plaatsen.
  Hoe kan ik dit oplossen?

  Gesteld op 25-5-2018 om 09:42 in forum Garmin eTrex 20 Misbruik melden
  • Hoi beste ,heb dit ook al meegemaakt dat de pc mij Garmin niet herkend , bij veranderen naar ander kabeltje wel , heb Garmin in de camper en had hetzelfde soms is het voedingskabel en soms data kabeltje , ze lijken nochtans het zelfde , veel succes en hopelijk lukt het .
   Mvg
   Rene Geantwoord op 24-8-2018 om 14:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info