• Kan vanaf januari geen caches meer downloaden zou de plug in moeten downloaden,maar dat werkt niet meer Garmin gebeld maar volgens hun ondersteunt geocaching.com Windows 10 niet meer,kn nog wel via een behoorlijke omweg ,maar is behoorlijk ingewikkeld,moet daarvoor easy gps eerst downloaden .klopt het wat Garmin verteld?


  Gesteld op 29-4-2018 om 12:28 in forum Garmin eTrex 20 Misbruik melden
  • Het is wat meer werk,maar ik doe het via geocaching.
   De caches laad ik in de lijsten,en dan naar garmin expres.
   Je kunt dan de caches downloaden naar je E.Trex.
   Geantwoord op 29-4-2018 om 20:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info