• Hallo, een vraag : ik heb onlangs een 2de hands Etrex20 aangeschaft, werkt perfect; heb een bijkomende geheugenkaart geplaatst , die ziet de Etrex staan in het menu; hoe kan ik nu de 'sporen' opslaan op deze kaart? Of is het zo dat, eenmaal het interen geheugen vol is, er automatisch wordt overgeschakeld naar de extra geheugenkaart? In de handleiding vind ik hierover niets terug, de 'sporen' zie ik nu staan in het intern geheugen, alvast bedankt, mvg, Alain

    Gesteld op 29-4-2018 om 11:36 in forum Garmin eTrex 20 Misbruik melden
    • OK, probleem is dat we een 15 daagse trip maken door het regenwoud , laptop kan ik zeker niet meenemen, zeker geen internet verbinding, het vervoer is deels te voet of met paard en of jeep, ik vermoed dat ik geheugen tekort zal hebben, mvg, Alain Geantwoord op 29-4-2018 om 12:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info