• ik wil graag handmatig coordinaten invoeren op mijn etrex 20 maar het lukt me maar niet! kan iemand mij wegwijs maken.

  Gesteld op 5-10-2016 om 17:17 in forum Garmin eTrex 20 Misbruik melden
  • GPS aanzetten, dan 'waarheen' selecteren.
   daar zie je 'coördinaten' => selecteren
   eerst kan je Noord instellen. Onderaan op het scherm zie je pijltjes. Maak het getal dat je moet veranderen oranje door op de pijltjes te klikken (rechts links)
   Als je je coördinaat hebt ingevoerd 'ok' selecteren.
   Als je dan terug 'waarheen' selecteert, dan zie je een vlagje staan. Dat is je ingevoerd coördinaat.
   Succes! Geantwoord op 5-10-2016 om 18:57

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • ik zou graag handmatig coordinaten invoeren op mijn Garmin etrex Touch 25 maar het lukt me maar niet! kan iemand mij wegwijs maken Geantwoord op 17-11-2019 om 11:12

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info