• Mijn garmin oregon valt regelmatig uit met volle batterijen; Wat is de reden ?

    Gesteld op 29-6-2018 om 19:25 in forum Garmin Oregon 450 Misbruik melden
    • De reden weet ik niet. Had vorig jaar hetzelfde. Zette de gps aan en dan kwam het eerst beeld in zicht en ging dan weer uit. Had toen een winkel gebeld voor reparatie en die stelde gaf me een goede tip die bij mij heeft geholpen, mast wist niet meer hoe het moest. Vandaag op Facebook had iemand het over een harde reset en dat was het wat ik gedaan heb. Dus gevraagd over de harde reset en iemand gaf me de handleiding. Hier komt tie dan. - Uitzetten. -Druk de gebruikersknop in en hou deze vast. - Zet het toestel aan. - Laat de gebruikersknop los als de vraag komt : Do you really want to erase all user data? - ja. Let wel op, iemand had de Benelux kaart voor mij erop gezet, maar die ben ik nu wel kwijt. Succes ermee . Groeten riet( desperado’s1973)

      Geantwoord op 14-7-2018 om 16:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info