• Beste
  ben bezitter van oregon 450, maar nu is mijn aan/uit knop defect. heb hier op het forum vernomen dat er mensen zijn die dit door een andere schakelaar kunnen vervangen. kunt u mij hier mee verder helpen door te melden waar ik die kan vinden en welk type, graag met foto's.
  Mvg fransmols@live.be

  Gesteld op 15-1-2018 om 20:02 in forum Garmin Oregon 450 Misbruik melden
  • Ik heb het zelfde probleem gehad met mijn Garmin Oregon 450t. Ik heb dit als volgt opgelost. Verwijder de aan/uit-knop en breng vervolgens een stukje hout of kunststof zodanig in de aan/uit -ruimte dat het drukt op het pinnetje.Vervolgens plak je de aan/uit-ruimte dicht met een plakkertje welke je ook gebruikt bij het plakken van een lekke band. Dus ook plakken met solution rondom de ruimte. Door het plakkertje in te drukken, druk je vanzelf ook op het pinnetje. Werkt feilloos. Groeten Jan L. Geantwoord op 1-2-2018 om 18:46

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info