• Mijn garmin 450 maakt geen verbinding meer met de pc . Hij start even op en dan valt hij uit na 3 a 4 sec. Hij heeft het altijd gedaan . kabel is perfect 2 andere kabels geprobeerd doet het ook niet met deze . als de garmin opgestart is zonder kabel , en plug dan de kabel in de garmin valt hij volledig uit . de garmin al terug gezet naar fabriek instellingen geen verschil .
  bedankt voor jullie reactie Arno

  Gesteld op 5-1-2014 om 10:39 in forum Garmin Oregon 450 Misbruik melden
  • Ik heb het zelfde probleem...
   Heb je het intussen al kunnen oplossen ?
   Je kan me bereiken via lorreman(at)gmail.com

   Alvast bedankt
   Laurent Geantwoord op 12-3-2014 om 10:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info