• Mijn garmin 450 maakt geen verbinding meer met de pc . Hij start even op en dan valt hij uit na 3 a 4 sec. Hij heeft het altijd gedaan . kabel is perfect 2 andere kabels geprobeerd doet het ook niet met deze . als de garmin opgestart is zonder kabel , en plug dan de kabel in de garmin valt hij volledig uit . de garmin al terug gezet naar fabriek instellingen geen verschil .
  bedankt voor jullie reactie Arno

  Gesteld op 5-1-2014 om 10:39 in forum Garmin Oregon 450 Misbruik melden
  • Ik heb het zelfde probleem...
   Heb je het intussen al kunnen oplossen ?
   Je kan me bereiken via lorreman(at)gmail.com

   Alvast bedankt
   Laurent Geantwoord op 12-3-2014 om 10:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info