• Ik heb de topo kaart Duitsland op SD kaart geïnstalleerd. Bij eerste gebruik van de kaart verschijnt er niets op het scherm, ondanks dat de kaart actief geselecteerd staat. Af en toe toont gps de kaart om daarna weer een blanco scherm te tonen. Heb gps meermaals uit en aan gezet en lang laten zoeken naar satelliet. Iemand een oplossing?

  Gesteld op 30-3-2013 om 16:37 in forum Garmin Oregon 450 Misbruik melden
  • heeft de sd kaart wel voldoende geheugen voor topo duitsland , misschien alleen dit gedeelte eropzetten dat je daadwerkelijk nodig hebt .

   groetjes
   Geantwoord op 30-3-2013 om 18:21

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info