• Dag gebruikers,

  Ik heb een probleem met de 60csx, nl de oplaadbare batterijen zijn binnen 2 tot 3 uur geheel leeg.Komt dit probleem vaker voor. Hellup groet Hans

  Gesteld op 16-8-2011 om 08:32 in forum Garmin GPSMAP 60CSX Misbruik melden
  • waarschijnlijk zijn de oplaadbare batterijen aan hun einde levensduur.
   Dat kan bij NiCad batterijen. Helemaal ontladen en dan weer opladen wil ook wel eens helpen. Bij Ni-ion treedt dit niet meer op. deze mogen tussentijds opgeladen worden. Geantwoord op 22-6-2012 om 15:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info