• Beste, ik zou graag een beetje info hebben over hoe ik mijn gpsmap60csx gebruik om een tochtje te fietsen.
  Ik heb een site waar ik bestanden kan downloaden op mapsource en ze zo naar mijn gps over te dragen. Maar de meeste hebben meer trackpoints en kunnen niet volledig weergegeven worden. Verder kan ik ook een route erop zetten en fietsen??
  Hartelijk dank

  Gesteld op 17-4-2014 om 15:45 in forum Garmin GPSMAP 60CSX Misbruik melden
  • Hello, als je op de track in mapsource clik dan zie de eigenschappen en kun je de track ondermeer zien op de kaart op het profil ervan zien, wel als je clik op filter kunt je de punten van de track verminderen en zo volledig downloaden want de meeste gps aanvaarden slechts 500 punten
   hoop dat het lukt voor jou
   groetjes Geantwoord op 17-4-2014 om 17:06

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info