• Ik heb een route gedownload van het internet. Als ik ze oplaad in het toestel en de navigatie start komt er een rood schermpje dat zegt dat ik max 50 routepunten kan gebruiken en wil de navigatie niet starten. Hoe kan ik dit oplossen?

  Gesteld op 14-5-2013 om 08:12 in forum Garmin GPSMAP 60CSX Misbruik melden
  • Dit kun je oplossen door je track/route door een converter te halen bijv WINGB83.
   Daarbij kun je het aantal waypoints beneden de 50 krijgen en dan moet het lukken. Geantwoord op 28-5-2013 om 13:38

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Waarschijnlijk heb je een route gevonden of getekend op GPSies. Dan moet je eerst de route vereenvoudigen en dan opnieuw downloaden op je Garmin Geantwoord op 8-8-2013 om 21:29

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info