• Valt om de haverklap uit . Batterijen zijn nochtans niet leeg !!!!!!! Hoe is dit te voorkomen ???? Vertrek naar Santiago en alles is uitgetekend en nu valt mijn gps bij gebruik op de fiets stelselmatig uit.

  Gesteld op 6-5-2013 om 21:12 in forum Garmin GPSMAP 60CSX Misbruik melden
  • Hoi. Uitvallen op de fiets komt omdat de batterijen even los trillen. Met wandelen heb je er geen last van. Wat op de fiets helpt, is het tussen het dekseltje en de batterijen een dun laagje schuim oid te plaatsen. Trilt het niet meer. Geantwoord op 4-6-2013 om 22:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • soms heb je er de juiste batterijen voor nodig bv 1.5 v mn1500 of 15 v 1200 zie naar uw eerste batterijen waar je geen problemen mee had Geantwoord op 6-11-2015 om 21:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info