• Mijn garmin 60csx valt tijdens het fietsen regelmatig uit en vooral op hobbelige wegen weet iemand hier een oplossing voor?

  Gesteld op 6-5-2012 om 19:39 in forum Garmin GPSMAP 60CSX Misbruik melden
  • Ik heb een oude 60 cx met het zelfde probleem. een stukje schuim in het dekseltje geplakt zodat de batterijen goed op hun plaats blijven en het probleem was opgelost! Geantwoord op 22-5-2012 om 14:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb exact hetzelfde probleem. Enige wat ik merk is dat het iets beter wordt als je schakelt batterij type. Maar valt toch ook weer weg. Lijkt wel een soort beveiliging als je kijkt hoe geleidelijk het beeld wegvalt. Als het een beveiliging is dit te omzeilen? Veel klinkers en boomwortels door het asfalt hier in Drenthe! Geantwoord op 9-7-2012 om 23:27

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info