• mijn garmin 235 heeft helemaal geen gps meer. Wie kan mij hierbij helpen?

    Gesteld op 30-11-2018 om 09:39 in forum Garmin Forerunner 235 Misbruik melden
    • Vervelend, wat je als eerste zou kunnen doen is je horloge synchroniseren met je PC via connect. Eventuele updates worden dan gelijk gedaan en de GPS posities worden weer bijgewerkt.

      Daarna even kijken wat hij doet wanneer je naar buiten gaat. Geantwoord op 30-11-2018 om 09:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het is een soort Ctrl+Alt+Delete voor de Windowsgebruikers onder ons. Druk achtereenvolgens op Aan/uit+Mode+Lap/reset en je Garmin Forerunner zal opnieuw opstarten! Let wel even op: bij het opnieuw opstarten wordt gevraagd of je al je gegevens wilt wissen, waarschijnlijk wil je dat niet: kies dus voor “No” en druk op “Enter”.

      Je kunt je Forerunner ook resetten naar de staat waarin hij was toen hij net uit de fabriek kwam. Hiermee wil je alle instellingen, trainingen, workouts, courses, history, etc. De eerstvolgende keer dat de Forerunner wordt ingeschakeld zal opnieuw het keuzemenu voor taalinstelling, eenheden, tijd, etc. worden doorlopen. Handig als je bijvoorbeeld je horloge hebt verkocht of aan iemand anders geeft!

      Onderstaande alleen als laatste redmiddel gebruiken:
      Om je horloge helemaal te resetten zet je eerst het horloge uit. Vervolgens hou je de “Mode” knop ingedrukt terwijl je op de Aan/uit knop drukt om de Forerunner weer in te schakelen. Nu zal hij vragen of je de gebruikersdata wilt verwijderen, als je zeker weet dat je dit wilt doen kies je voor “Yes” en druk op “Enter”. Geantwoord op 30-11-2018 om 10:00

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info