• Hie kan ik een interval training op mijn Garmin 235 horloge maken

    Gesteld op 6-11-2018 om 19:12 in forum Garmin Forerunner 235 Misbruik melden
    • Dit kan je via de webapplicatie connect doen. Aan de linkerkant staat onder het kopje training workouts. Klik dit aan en dan kan je rechts een type workout kiezen. Ik neem aan dat je gaat hardlopen, dit klik je aan in het uitklapmenu. Daarna kan je op de knop "maak een workout" drukken. Hier kan je al je stappen aanmaken en uiteindelijk je workout een naam geven zoals bijvoorbeeld "interval 2x10". Daarna synchroniseren en is je workout terug te vinden op je horloge. Ga hiervoor naar hardlopen, klik dan op het "V" (knopje linksonder) menu en klik dan door naar training. Druk op de rode knop en dan kom je in workouts. Kies weer met de rode knop en hier zie je al je trainingen. Hier kies je de workout die je wil hebben bijvoorbeeld "interval 2x10"

      Deze site geeft een aardige uitleg, alleen met de oude connect omgeving maar is wel redelijk hetzelfde:
      Klik op deze LINK
      Geantwoord op 6-11-2018 om 22:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info