• Ik heb een Garmin Forerunner 110 GPS-sporthorloge. Alles werkte prima en toen herkende mijn laptop het apparaat niet in de 1e USB en toen heb ik hem eruit gedaan en in de andere 2e USB-poort gestopt. Na 5 seconden ging ineens mijn horloge uit (batterij was helemaal opgeladen) en sinds dien krijg ik hem niet meer aan. Wat kan ik doen?

    Gesteld op 26-7-2015 om 16:41 in forum Garmin Forerunner 110HR Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem sinds gisteren... batterij aan het opladen.. helemaal opgeladen.. haal hem van de stekker af... blanco scherm. Wil niet meer aan gaan... ook de light knop werkt niet en resetten met light en lap rest ook niet! En nu?! Geantwoord op 12-8-2015 om 20:26

      Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info