• Ik probeer m'n forerunner 110 op te laden, maar bij het aansluiten op de voedingskabel is plots het hele scherm uitgevallen. Drukken op de light-knop helpt niet, het scherm blijft leeg. Zijn er alternatieven om het weer aan de praat te krijgen?

  Gesteld op 30-11-2012 om 10:08 in forum Garmin Forerunner 110HR Misbruik melden
  • Misschien een beetje late reactie, wie weet heb je er nog wat aan.
   Ik heb het hetzelfde probleem en je moet de light knop en de start/stop knop tegelijkertijd indrukken. dan lukt het wel. Succes ! Geantwoord op 14-1-2013 om 08:59

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
  • Volgens mij een algemeen Garmin Forerunner probleem. Ik heb de 210 met zeer regelmatig hetzelfde probleem. Was nu aan het kijken of de nieuwere versies dit probleem niet hebben, maar kennelijk nog steeds. Wat mij door de leverancier is verteld is dat het horloge na iedere keer lopen met water en zeep schoongemaakt moet worden en goed droog moeten zijn voor het aangesloten wordt, omdat anders de contactpunten corroderen en bij aansluiting een kortsluiting/lockup (die gemiddeld zo'n 6 uur duurt) optreedt. Maar zodra het probleem eenmaal optreedt, blijft het optreden is mijn ervaring. Geantwoord op 22-9-2013 om 16:54

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info