• goedenavond, ik wou even vragen hier of er iemand is die een oplossing weet voor het volgende probleem, ik heb een garmin fenix 3 hr, nu heb ik alle updates gedraaid die er voor nodig waren, nu kan mijn fenix niet koppelen met mijn smartphone, bij het koppelen krijg ik wel een koppel code maar er gebeurd niks, u heb ik mijn toestel opnieuw geregistreerd bij Garmin, daar staat dat ie verbonden is, maar als ik handmatig zoek naar mijn fenix, loopt de tijd af van de 30 sec die er nodig is om mijn telefoon te vinden, iemand een tip of idee hier over ???

    dank je wel voor jullie moeite..

    gr richard

    Gesteld op 18-6-2020 om 19:38 in forum Garmin Fenix 3 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info