• Mijn Garmin Edge Explore is tijdens gebruik vastgelopen, Ik krijg hem met geen mogelijkheid uit de bestaande pagina. Heeft iemand een tip.

    Gesteld op 19-5-2022 om 16:31 in forum Garmin Edge Explore Misbruik melden
    • Ook voor mij niet de eerste keer. Soms helpt dit: rechtsonder de ]> knop. Je moet eerst iets met een gereden route doen. Daarna is het mogelijk dit (on)ding uit te schakelen. Het is een onbegrijpelijke lay-out/menu-structuur, uiterst traag met re-route (zet maar uit en stel adres opnieuw in want dwingt minstens 4 km tot een U-bocht) wanneer is een optie aan of uit? Vastlopen en dan? Hele menu is een puzzel, de aan/uitknop linker zijkant ergonomisch een mislukking: ding schiet uit je hand, tijdens rijden zelfs onmogelijk) maar vaak wel nodig! Lijkt wel een prototype niveau. Kan die nog terug? Geantwoord op 19-5-2022 om 17:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info