• Ik heb nu bijna 2,5 jaar de garmin edge 1000. Nu is het in het witte rubber bij de aan/uitknop een scheurtje ontstaan. Hierdoor werkte de aan/uitknop niet goed meer. Door steeds maar weer te proberen is het rubber verder gescheurd en doet de aan/uitknop het uiteindellijk helemaal niet meer. Ik moet nu met een pinnetje het knopje bedienen. Hebben meer mensen deze ervaring? Ik heb Garmin gebeld en voor 89 euro kunnen ze het weer maken. Maar eigenlijk vind ik dit niet kunnen! Zo'n rubber mag na 2 jaar toch niet versleten zijn! Ik dacht een professioneel apparaat gekocht te hebben.

  Gesteld op 20-7-2017 om 22:04 in forum Garmin Edge Explore 1000 Misbruik melden
  • ik heb hetzelfde probleem.garmin benelux gecontacteerd,en die zeggen me,dat je het toestel moet binnenbrengen waar het is aangekocht.toestel wordt dan opgestuurd om te maken.wachttijd minstens 4 weken Geantwoord op 18-8-2017 om 13:43

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Idem probleem, na nog geen 3 jaar de Garmin Edge 1000 gebruikt te hebben is het rubberen witte knopje gescheurd en afgebroken. Zou toch niet mogen voor zo'n toestel. Inderdaad toestel binnenbrengen en 4 weken wachten. Kostprijs weten ze nog niet. Man man toch.
   Geantwoord op 29-6-2018 om 10:20

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik had op diverse internetforums al gelezen dat de reparatiekosten (inderdaad) hoog waren. Ik ben dus gaan kijken voor een nieuw model (bv de 1030).

   Voordat ik echter tot een nieuwe aankoop overging heb ik mijn Garmin 1000 open geschroefd en zag dat het (witte) rubberknopje aan de binnenkant scheef zat. heb deze recht geplaatst en alles functioneert
   weer prima. 220 euro exclusief verzendkosten uitgespaard.

   Geantwoord op 17-7-2018 om 10:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info